Advocaat irriteert Vermeulen: ''Dan moet je niet zo flauw zijn''

0
Advocaat irriteert Vermeulen: ''Dan moet je niet zo flauw zijn''

Dick Advocaat gaat niet met de NOS mee om verslag te doen van het EK. De trainer van Feyenoord zou namelijk op een andere aanbieding in zijn gegaan.

Arno Vermeulen reageert en vertelt over de aanbieding van de NOS. "Hij was uitermate geïnteresseerd, maar vroeg wel of hij nog wat tijd kon krijgen om een beslissing te nemen. Dat kon, want ik had contact met hem in januari. In maart zei hij ineens op een Feyenoord-persconferentie tegen Valentijn Driessen: Wij worden collega's, ik ga voor Veronica Inside het EK namelijk doen", stelt hij bij de NOS Voetbalpodcast.

Advocaat liet vervolgens de NOS weten geen interesse te hebben. "Twee dagen later stuurde hij me een berichtje dat hij niet bij de NOS kwam werken. Dat mag natuurlijk. Ik heb ook tegen hem gezegd dat ik het wel gek vond. Je gaat natuurlijk niet bij een amateurclub werken als je ook dat bij de top kan doen. Wij hebben namelijk alle wedstrijden. In een interview zei hij ineens dat het door Pierre van Hooijdonk kwam."

Volgens Vermeulen was dat eerder nooit ter sprake gekomen. "Voor de duidelijkheid: de naam van Van Hooijdonk is gewoon nooit gevallen. Hij heeft nooit tegen me gezegd: ik wil daar niet zitten door Van Hooijdonk. Hij was geïnteresseerd totdat hij een aanbod kreeg van Veronica Inside. Dat mag, maar dan moet je niet zo flauw zijn om met het argument van Van Hooijdonk te komen. Dat speelt helemaal geen rol."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›