Van Eersel begrijpt Advocaat niet: ''Hij wil niet weglopen''

0
Van Eersel begrijpt Advocaat niet: ''Hij wil niet weglopen''

Sinclair Bischop snapt niet dat er bij Feyenoord niet wordt besloten om Dick Advocaat de laan uit te sturen. Volgens de verslaggever van RTV Rijnmond moet het clubbelang boven het persoonlijke belang staan.

"Alles lijkt in het teken te staan van Dick Advocaat en het mooie afscheid dat hij verdient", begint Bischop bij de podcast van RTV Rijnmond. "Maar je moet nu in het clubbelang hem beoordelen op het hier en nu. Of hij die spelersgroep nog kan raken. Na de wedstrijd tegen ADO, maar eigenlijk ook de laatste weken, hebben we die signalen eigenlijk al gehad."

Dennis van Eersel zag hoe Advocaat een aangeslagen indruk maakte. "Ik vond hem vlak na de wedstrijd echt een emotionele indruk maken. Ik zag niet meer iemand zitten die écht dat volste vertrouwen nog heeft", aldus Van Eersel. "Maar hij wil niet weglopen, met nog maar 2,5 week te gaan in dit seizoen."

"Moet Dick Advocaat dan niet tegen zichzelf in bescherming genomen worden?," vult Ruud van Os aan. "Zondag zegt hij dat de vrije dag op maandag is ingetrokken, maar waar zijn de spelers? Allemaal thuis. Hij zegt links en doet rechts. Dat tast ook binnen zo'n groep je geloofwaardigheid aan."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›