'Toorntra pakte expres rode kaart': ''Zeg jij dat nu echt?''

0
'Toorntra pakte expres rode kaart': ''Zeg jij dat nu echt?''

Naast Steven Berghuis kan Feyenoord komend weekend, tegen Ajax, ook niet beschikken over de geschorste Jens Toornstra. Volgens Emile Schelvis pakte hij met opzet de gele (en daarna rode) kaart om niet tegen Ajax te hoeven spelen.

"Ik ben heel benieuwd wat er volgende week gaat gebeuren bij Feyenoord - Ajax", begint Schelvis bij Ziggo Sport. "Jens Toorntra pakt expres een gele kaart en later rood, Berghuis is er niet bij." Youri Mulder reageert: "Zeg jij dat nu echt, dat Toornstra expres een gele kaart pakte omdat hij bang is om tegen Ajax te spelen? Dat is toch een mooie wedstrijd om te spelen?"

Schelvis legt uit: "De frustratie slaat aan alle kanten toe. Je hebt het toch gezien? Dat geeft aan hoe diep het zit binnen die club en ploeg." Mulder vervolgt: "Als dat zo is, is het wel heel ernstig. Een dragende speler, die altijd stinkend zijn best doet. Ik kan me niet voorstellen dat hij bang is om zo’n wedstrijd te spelen. Dat hij liever niet wil voetballen. Je wil toch voetballen?"

Jan van Halst doet ook een duit in het zakje: "Het is zó duidelijk. Die frustratie mag blijkbaar, zoals Berghuis voor de derde keer iemand neertrapte. Ja, dat is dan frustratie. Daar snap ik niks van, het wordt een soort van goedgepraat." Ruud Gullit besluit: "Als je bij het Nederlands elftal met goede spelers om je heen speelt en je voelt hoe lekker dat gaat, terwijl het bij je eigen club moeizaam en traag gaat... Tja, daar is hij de speler niet voor. We hebben het erover waar die frustratie vandaan komt."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›