Feyenoord blijft zoeken naar kapitaal: ''Zetten vol in op Amerikanen''

0
Feyenoord blijft zoeken naar kapitaal: ''Zetten vol in op Amerikanen''

Feyenoord blijft zoeken naar een externe investeerder, weet clubwatcher Martijn Krabbendam. Er worden al maandenlang gesprekken gevoerd met een Amerikaanse partij maar een akkoord is nog niet bereikt.

"Ze zetten vol in op Amerikanen", begint Krabbendam bij de Dick Voormekaar Podcast. "Het was de bedoeling dat ze in het voorjaar weer naar Amerika zouden gaan, om zo een investeerder te vinden van 130 miljoen euro. Ze zijn er van de zomer al geweest, die Amerikanen. Maar het lukt steeds maar niet."

"Ik vraag me ook eerlijk af: als je 130 miljoen in Feyenoord steekt, wat krijg je ervoor terug?", vervolgt de journalist. "Ik denk dat eerst de reorganisatie van de jeugdopleiding en een nieuwe structuur ingevuld zullen moeten worden. Ik denk dat dan pas een investeerder zal instappen bij Feyenoord. En misschien is die investeerder ook wel gelieerd aan dat Sportsology."

Als het onderzoek van Sportsology klaar is komt er mogelijk sneller een investeerder, verwacht Krabbendam. "Dus Arnesen gaat eerst de structuur invulling geven. En dan heeft hij misschien ergens nog wel een contactje, dat hij zegt: 'Nou, het is nu zo voor elkaar qua organisatie, ik kan er nu wel wat geld inpompen'. Maar voorlopig is er nog niets."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 25 April 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›