Complimenten voor Karsdorp: ''Dan is hij kandidaat voor Oranje''

0
Complimenten voor Karsdorp: ''Dan is hij kandidaat voor Oranje''

Marten de Roon van Atalanta Bergamo prijst Rick Karsdorp. De oud-Feyenoorder maakt de laatste maanden meer indruk bij AS Roma. Onlangs speelde De Roon ook tegen Karsdorp in de Serie A.

Vanaf dat moment was de middenvelder van Atalanta overtuigd. "Wat me vooral opviel, was dat hij juist verdedigend stappen heeft gemaakt. Want ik vond hem achter de bal ook heel sterk spelen", vertelt hij tegen Voetbal International.

"Het gaat maar om één ding: spelen", maakt De Roon duidelijk. "Als je speelt, is je leven leuker, heb je geen zorgen, zijn de Italianen tevreden en is het thuis gezelliger. Rick heeft twee moeilijke jaren gehad, leek zelfs al afgeschreven, maar je ziet wat er kan gebeuren als je ineens gaat spelen. En hij zal alleen nog maar beter worden. In het begin speelde hij zestig, zeventig minuten; tegenwoordig hele wedstrijden. Hij ziet er goed en fit uit."

De Roon verwacht veel van Karsdorp. "Als hij zo doorgaat, denk ik zomaar dat hij kandidaat is voor Oranje. Dat kan volgens mij niet anders als je een jaar lang basisspeler bent bij AS Roma."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 25 April 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›