Van Galen over Feyenoord: ''Top drie is Ajax, PSV en AZ geworden''

0
Van Galen over Feyenoord: ''Top drie is Ajax, PSV en AZ geworden''

Feyenoord hoort bij de zogeheten traditionele top drie van de Eredivisie. Barry van Galen geeft aan te vinden dat AZ eigenlijk veel verder is dan de ploeg uit Rotterdam. Hij pleit daarom voor een nieuwe top drie.

"Natuurlijk is AZ onderdeel van de top drie", zegt Van Galen in de Retteketet Podcast, van Voetbal International. "Het is nu Ajax, PSV en AZ geworden. Dat is duidelijk. Ik denk dat Feyenoord wegglijdt, ja. Ik moet het nog maar eens zien of ze de komende jaren bij de eerste vijf gaan eindigen, als niemand die club helpt."

Feyenoord zou volgens Van Galen zomaar een middenmoter kunnen worden. "Het is zonde, want het is een schitterende club. Er moet daar iemand opstaan, anders is het klaar." AZ zou omhoog kunnen kijken. "Ze moeten niet tevreden zijn als ze derde worden. Daar ben je ook een te grote club voor. Dan heb je een slecht seizoen."

"Je groeit naar een bepaald niveau en dan zeg je eigenlijk dat het dit jaar had moeten gebeuren. Dat gebeurt door een perfect seizoen van Ajax niet. Dan moet je in ieder geval wel tweede worden", besluit Van Galen.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 25 April 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›