Verhaar lyrisch over Geertruida: ''Dat vind ik wel knap''

0
Verhaar lyrisch over Geertruida: ''Dat vind ik wel knap''

Feyenoord had zaterdag in De Kuip een makkelijke dag, waar VVV-Venlo met 6-0 vernederd werd. Sinclair Bischop waakt echter voor teveel enthousiasme.

"Dit was dus echt de ideale tegenstander", zegt Bischop bij FC Rijnmond van Rijnmond. "Feyenoord moet nu niet denken dat het lek boven is en makkelijk tegen PSV kan voetballen. Voor VVV is VVV-Sparta belangrijker. Ik wil niet te negatief klinken ondanks de 6-0, maar het had ook met de tegenstander te maken."

Thomas Verhaar vond het goed genoeg vanuit de kant van Feyenoord, vooral Geertruida speelde opvallend goed. "Ik vond VVV vooral heel zwak. Ik vond Geertruida wel weer goed spelen. Hij maakt ook echt veel goals, dat vind ik wel knap."

Feyenoord speelt vaak een helft heel slecht. "Er is altijd een helft bij die niet om aan te zien is", zegt Rob Jacobs. "Dan blijf je wel 26 wedstrijden moeilijk te bestrijden. En dan nu was het over. Tegen de tegenstanders waar je dan zelf ook de punten moet halen haal je ze niet. Nu sta je toch een eind achter nog. Voor de tweede plek sowieso. Dat kan bijna niet", aldus Jacobs.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 25 April 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›