Marsman nieuwe eerste doelman? ''Je kunt niet blijven wisselen''

0
Marsman nieuwe eerste doelman? ''Je kunt niet blijven wisselen''

Justin Bijlow is bezig aan een seizoen vol met blessures. Ruud van Os van RTV Rijnmond vindt het zonde voor Feyenoord dat Bijlow zo vaak aan de kant staat met verschillende blessures.

"Je zou maar zo'n groot talent in huis hebben dat van glas is", begint Van Os in de FC Rijnmond Podcast. "Dat is natuurlijk heel vervelend. Voor het talent, maar ook voor de club. Dit is er eentje die geld op moet gaan leveren, maar op deze manier gaat dat niet gebeuren."

Dennis van Eersel weet dat Bijlow altijd wil keepen en dit soms ten koste gaat van zijn fitheid. "Als we zijn karakter een beetje kennen. Ook in die wedstrijd tegen Willem II had hij natuurlijk al last, maar no way dat hij zich tijdens die wedstrijd zal laten wisselen. Dat je hem wat langer de tijd geeft. Ik hoor al geluiden op gaan, misschien moet Feyenoord hem wel de rest van het seizoen aan de kant houden en Marsman nu laten staan."

Sinclair Bischop sluit niet uit dat Nick Marsman het seizoen afmaakt als eerste doelman van Feyenoord. "Je kunt niet blijven wisselen met die keepers. Eerst maar afwachten. Ik proef ook wel een beetje aan Advocaat dat hij volgens mij toch wat meer omslaat, eerst wachten totdat hij top fit is."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 25 April 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›