VVV-Venlo mogelijk zonder topscorer Giakoumakis tegen Feyenoord

0
VVV-Venlo mogelijk zonder topscorer Giakoumakis tegen Feyenoord

Het meespelen van Giorgos Giakoumakis tegen Feyenoord is nog onzeker. De Griekse spits van VVV-Venlo heeft een lichte blessure opgelopen en er wordt volgens trainer Hans de Koning nog gekeken of hij inzetbaar is tegen de Rotterdammers. De Limburgers hebben te maken met de nodige blessuregevallen.

"Tassos (Donis, red.), Tristan (Dekker, red.), zitten beide goed in het herstel, maar Feyenoord komt voor hen te vroeg", zo valt te lezen op de clubsite. "Dat geldt ook voor Leon (Guwara). Vito van Crooij is nog een vraagteken, hij is momenteel nog niet helemaal wedstrijdfit. Ook achter Giakoumakis staat nog een vraagteken. Morgen (zaterdag, red.) kijken we hoe hij ervoor staat."

De Koning verwacht een zwaar duel in De Kuip. "Die individuele kwaliteiten die Vitesse heeft, dat geldt natuurlijk ook voor Feyenoord. We zullen er met z’n allen hard aan moeten trekken om resultaat te halen. Tegen AZ zie je dat, als ze het bij Feyenoord op de heupen hebben, ze bijna niet te stoppen zijn. Wij moeten ons daar tegen wapenen vanaf minuut één."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 25 April 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›