Advocaat reageert op Pratto-gerucht: ''Ik wil daar niet over jokken''

0
Advocaat reageert op Pratto-gerucht: ''Ik wil daar niet over jokken''

Feyenoord-spits Lucas Pratto mocht na twee maanden alweer vertrekken bij de Rotterdamse club, zo bevestigde Dick Advocaat vrijdag. De trainer gaf aan dat de Argentijn nog steeds in Nederland is vanwege de coronamaatregelen.

"Hij is niet terug, hij kon ook niet terug vanwege corona", zo vertelde Advocaat vrijdag tijdens de wekelijkse persconferentie van Feyenoord. "Er was iets, dat hij eventueel terug zou kunnen naar een club."

Advocaat zegt dat Feyenoord niet onwelwillend stond tegenover een vertrek van de Argentijnse spits. "Nee, ik wil daar niet over jokken. Het heeft ook te maken met het feit dat Bozeník eerder fit is dan we verwacht hadden."

Advocaat schrijft Pratto nog zeker niet af. "Voor hetzelfde geld schopt hij er twee in en zeg je: wat een wereldaankoop, voor dat geld. Het heeft niet met vertrouwen te maken. Maar Bozeník is twintig jaar, die gaat volgend jaar waarschijnlijk spelen. Dan kies je misschien eerder voor Bozeník, maar we moeten Pratto niet afschrijven", aldus Advocaat.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 25 April 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›