Kritiek op Kökcü: ''Had hem wel kunnen geven, maar gewoon niet gezien''

0
Kritiek op Kökcü: ''Had hem wel kunnen geven, maar gewoon niet gezien''

Orkun Kökcü kon ook in de Eredivisie-topper tussen Feyenoord en AZ zijn stempel niet drukken op het spel van de Rotterdammers. Robert Maaskant en Harry van der Laan twijfelen dan ook aan het inzicht van de jonge middenvelder. 

"Ik vond een detail wel mooi bij die jongen. Hij gaf een geweldige diagonale bal naar Berghuis, waar ook een gevaarlijke aanval uitkwam. Maar op het moment dat hij de bal wat scherper steekt, staat Linssen alleen voor de keeper", legt Maaskant uit bij RTV Rijnmond. "Dat vind ik wel echt kwaliteit. Ik vind Kökcü een goede voetballer, absoluut, maar dat is een detail dat de wedstrijd kan beslissen. Hij had die bal echt kunnen geven, maar hij heeft 'm gewoon niet gezien."

Ook Van der Laan is kritisch op de man die dit seizoen nog geen assists gaf en pas één keer tot scoren kwam. "Dat rendement is niet goed bij zo'n jongen. Ik verwacht van Kökcü, een groot talent, dat hij af en toe een goal maakt en dat hij af en toe mensen laat scoren. Dat inzicht is lastig te leren. Met veertien jaar moet je dat al zien, bij wijze van spreken."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 25 April 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›