Krabbendam kritisch: ''Zijn die andere gasten die invallen ook niet''

0
Krabbendam kritisch: ''Zijn die andere gasten die invallen ook niet''

Martijn Krabbendam is kritisch op de spelers van Feyenoord. In de wedstrijd tegen AZ kwam volgens de journalist van Voetbal International naar voren dat de Noord-Hollanders een sterkere selectie hebben dan de Rotterdammers.

De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 4-2-zege voor het team uit Alkmaar. De spelers van AZ waren volgens Krabbendam beter. ''Dat is natuurlijk gewoon zo. Kwaliteit is ook verdedigen en niet de ruimte weggeven. Als je dat allemaal bij elkaar optelt dan heeft AZ er net iets meer van dan van Feyenoord'', geeft hij aan in de liveshow van Voetbal International.

''Feyenoord heeft er wel drie (Róbert Boženík, Nicolai Jorgensen en Lucas Pratto, red.) maar die zitten op de bank. Ze hebben een buitenspeler daar staan. Het is gewoon geen spits. Het is geen doelpuntenmaker dat het een echte nummer negen is. Dat zijn die andere gasten die invallen ook niet. Tel dat op bij dat slappe verdedigen en dan is het lastig wedstrijden winnen, terwijl je niet eens onaardig speelt'', sluit hij af.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 25 April 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›