Plek Berghuis bij Oranje verpest? ''Bondscoach zal niet blij zijn''

0
Plek Berghuis bij Oranje verpest? ''Bondscoach zal niet blij zijn''

Robert Maaskant is niet te spreken over het optreden van Steven Berghuis in de slotminuten van de wedstrijd tussen Feyenoord en AZ (4-2-verlies). De oud-trainer vindt dat de aanvoerder daar 'echt vanaf moet'.

"Ik vind het niet kunnen. Frustratie snap ik, ik heb als geen ander domme dingen gedaan. Maar er zal toch wel iemand een keer tot hem doordringen en zeggen: dit is voor niemand goed. Hij had ook gewoon rood kunnen krijgen. Het is gewoon een hele gefrustreerde overtreding waar je echt helemaal niemand mee helpt. Zichzelf niet en Feyenoord niet'', geeft hij aan in gesprek met RTV Rijnmond.

De overtreding op AZ-verdediger Pantelis Hatzidiakos zou ook weleens bij het Nederlands elftal in het verkeerde keelgat kunnen schieten. "Ik zat direct te denken aan het Nederlands elftal, een bondscoach zal ook niet blij zijn met dit gedrag. Op het moment dat het nog scherper wordt en je straks tegen bijvoorbeeld Portugal moet spelen of andere ploegen die veel provoceren ga je als coach wel denken: ga ik hem opstellen? Want blijkbaar ontbrandt hij. En het is herhaaldelijk'', besluit Maaskant. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 25 April 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›