''Toen was er blijkbaar wél geld om een spits uit Argentinië te halen''

0
''Toen was er blijkbaar wél geld om een spits uit Argentinië te halen''

Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam ziet dat de komst van Lucas Pratto op meerdere vlakken niet positief uitpakt. De spits zit op de bank en zijn komst zou ook gevolgen hebben voor het beeld dat de selectie heeft op de leiding nu de spelers is gevraagd een nieuw loonoffer te doen.

"Het was allemaal geen probleem geweest als Feyenoord geld genoeg had gehad", begint Krabbendam bij Voetbal International. "Dan kan een club zich een keer een vergissen. Níét wanneer het code rood is en de clubleiding straks seizoenkaarthouders en zakelijke klanten om restitutie moet vragen en een maand later of ze weer willen investeren in het nieuwe seizoen."

Vorige week vroeg de directie aan de spelers opnieuw geld in te leveren. "In januari was er blijkbaar wél geld om een spits uit Argentinië te halen. Wist Feyenoord dan toen niet hoe de vlag er financieel bij hing? Waarom moest deze aanvaller komen die tot nu toe niet bewijst een meerwaarde te hebben? Timing is everything, maar niet bij Feyenoord."

"Het is natuurlijk niet de schuld van Lucas Pratto. Hij had zijn avontuur in Nederland ook anders bedacht, maar past blijkbaar niet bij Feyenoord. Het was de trainer die per se een spits wilde en de technisch directeur die de scoutingsrapporten negeerde en alsnog besloot Pratto te huren van River Plate. De Rotterdammers haalden daarmee geen scorende spits in huis, maar wel een beer die de club nu in de staart bijt", besluit de journalist.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 6 March 2021
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›