Van der Gijp: ''Hij wint nog geen kopduel van Roel van Velzen''

0
Van der Gijp: ''Hij wint nog geen kopduel van Roel van Velzen''

René van der Gijp en Johan Derksen hebben weinig goede woorden over voor de aanvalsleiders van Feyenoord. Chris Woerts vertelde tijdens Veronica Inside dat supporters geen geld zouden terugvragen aan Feyenoord, dat momenteel in gesprek is met spelers om een loonoffer te doen.

"Als die supporters solidair zijn en het geld laten lopen, moeten die spelers zich kapot schamen", zo geeft Derksen aan, die meekreeg dat vooral de spelers uit het buitenland (waaronder Lucas Pratto) geen loon wilde inleveren. "Geef hem die vijf ton mee en zet hem op het vliegtuig. Die loopt alleen maar in de weg en brengt irritatie."

Van der Gijp snapt Derksen, maar plaatst een kanttekening bij de verrichtingen van de Argentijn. "Normaal gesproken haal je zo'n jongen en vervolgens traint hij rustig mee om zich aan te passen. Dat kan nu niet, want dan ben je vier maanden verder. Dan is hij al weg", lacht de analist. "Hij komt uit een ander land, dan is het logisch wat er nu gebeurt."

Wilfred Genee wijst op het feit dat alle drie de spitsen van Feyenoord niet werden gebracht tegen FC Twente (2-2). "Die Pierre van Hooijdonk zei nou weer dat Dickie (Dick Advocaat, red) spitsen had moeten brengen, maar die (Nicolai, red) Jörgensen wint nog geen kopduel van Roel van Velzen. Als hij de kastanjes voor je uit het vuur moet halen, ben je hopeloos verloren", besluit Van der Gijp.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 6 March 2021
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›