''Stam keek reikhalzend uit naar de toptalenten, tot hij ze zag trainen''

0
''Stam keek reikhalzend uit naar de toptalenten, tot hij ze zag trainen''

In het Algemeen Dagblad valt dinsdag een analyse te lezen van Mikos Gouka, over de situatie bij Feyenoord. Volgens hem zit Feyenoord in een negatieve spiraal, een vicieuze cirkel. 

"Trainer Mario Been zei weleens cynisch 'dat hij weer lekker met de B1 op pad ging', zo jong was de selectie die hij tot zijn beschikking had", aldus Gouka. "Het geld was op, de verwachtingen moesten worden bijgesteld en Feyenoord hield de hand op om op financieel gebied weer overeind te kunnen krabbelen."

Ook later ging het niet direct beter. "Ronald Koeman miste in alle geledingen professionalisme, maar technisch directeur Martin van Geel werd kwaad als daar op een persconferentie vragen over werden gesteld. Fred Rutten vond het op de vrijdag voor een wedstrijd opvallend vaak over van alles en nog wat gaan, maar veel te weinig over de wedstrijd op zondag."

"Jaap Stam keek reikhalzend uit naar de met veel bombarie aangekondigde toptalenten van Varkenoord, tot hij ze zag trainen. En Dick Advocaat omschreef de situatie in de Kuip letterlijk zo: "Dat hier nooit geld is en in Amsterdam en Eindhoven wel, betekent dat er hier iets misgaat.""

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 6 March 2021
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›