Krabbendam waarschuwt: ''Dat wil je te allen tijde voorkomen''

0
Krabbendam waarschuwt: ''Dat wil je te allen tijde voorkomen''

Volgens clubwatcher Martijn Krabbendam sprak trainer Dick Advocaat vanochtend met de spelers in kwestie over het loonoffer dat al dagen het nieuws in Rotterdam domineert.

Het overige personeel ging al wel akkoord. "Daarna kwam het bij de spelersgroep aan. Een deel zegt: 'prima, dat doen we', maar er zijn ook spelers die één loonoffer wel genoeg vonden. Ze vinden niet dat de club zomaar geld kan vragen. Die onderzoeken nu ook de juridische mogelijkheden. Kan Feyenoord dit en wat kunnen we er tegenin brengen?", weet Krabbendam bij Voetbal International.

Dick Advocaat ging wel akkoord. "Hij heeft vanochtend gesproken met de spelers waar het om zou gaan, in de hoop dat er snel een oplossing wordt gevonden. Dit kan niet dooretteren, voor hetzelfde geld wordt dit echt een juridisch gevecht. Dat wil je te allen tijde voorkomen. Het is ook een slecht signaal als een medewerker van de fanshop wel gewoon zegt: 'ik sta een deel van mijn salaris af', en - bijvoorbeeld - de spits niet."

"De timing is nooit goed", reageert Krabbendam. "In januari hadden ze het ook kunnen doen, maar toen hebben ze expres gewacht omdat ze een serie wedstrijden tegen topclubs speelden. Het moet toch een keer besproken worden, het is nooit de juiste timing."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 6 March 2021
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›