'Geest lijkt uit de fles bij Feyenoord': ''Dat zou heel duur zijn''

0
'Geest lijkt uit de fles bij Feyenoord': ''Dat zou heel duur zijn''

Feyenoord doet in alle competities niet meer mee om de grote prijzen. Alleen via de Eredivisie kan nog een ticket voor de Europa League verdiend worden. De verslaggevers van RTV Rijnmond zien een een negatieve ontwikkeling.

Afgelopen weekend speelde de ploeg van Dick Advocaat met 2-2 gelijk tegen FC Twente. "Wij vinden een tweede plaats mooi, maar bij de spelers lijkt de geest uit de fles", geeft clubwatcher Sinclair Bischop aan. "Alsof er al een dikke streep door het seizoen staat. Maar dat zou heel duur zijn."

De loonoffers die Feyenoord-spelers moeten doen komen ook aan bod: "Onbewust is het zeker van invloed", denkt Bischop. "Er zit een negatieve vibe nu. Eerst na de bekeruitschakeling, dan die mededeling. Dan lopen mensen net een paar meter minder en ga je niet voor elkaar door het vuur."

Collega Dennis van Eersel besluit: "Waar ik wel heel sterk in geloof is dat als je al met een gevoel van onvrede rondloopt en vervolgens gaat er van alles mis, dat dit het gevoel nog meer versterkt. En in plaats van elkaar aanspreken op slecht spel of afspraken niet nakomen, keren spelers in zichzelf. En dan krijg je geen teamprestatie."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 6 March 2021
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›