Gouka steunt Toornstra: ''Hij wordt beschuldigd op social media''

0
Gouka steunt Toornstra: ''Hij wordt beschuldigd op social media''

Feyenoord wist zondagmiddag niet te winnen van FC Twente. In de Grolsch Veste werd het 2-2, maar enkele dagen daarvoor zijn er binnen de selectie gesprekken over het eventueel inleveren van loon. Jens Toornstra stond na het duel de pers te woord, waarna hij kritiek kreeg.

Feyenoord-watcher Mikos Gouka neemt het op voor middenvelder. "Hij wordt nu op social media beschuldigd dat hij tegen is, maar Toornstra is juist een van de spelers waarvan bekend is dat hij al bij de eerste loonofferronde vond dat spelers moesten inleveren, dat hij er sociaal bewogen naar keek. Dat doet hij nu weer, maar er is verdeeldheid in die groep", legt de verslaggever uit. 

"Er zijn jongens die het misschien wat minder interessant vinden", gaat Gouka verder in de podcast van het Algemeen Dagblad. "Jongens uit Zuid-Amerika, jongens die op de bank zitten, die nog maar een kort contract hebben en liever niet inleveren. Dat speelt toch allemaal mee. Als je de openingsfase zag in Enschede, leek het er wel op alsof ze er niet allemaal met hun hoofd bij waren. Ik kan niet in de hoofden kijken, maar misschien speelde dat toch wel mee."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 6 March 2021
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›