Roemeratoe: ''De 2-1 valt uit het niets, wat doe je eraan?''

0
Roemeratoe: ''De 2-1 valt uit het niets, wat doe je eraan?''

FC Twente stond zondag al snel met 2-0 voor tegen Feyenoord. De Rotterdammers begonnen moeizaam aan de wedstrijd maar kwamen uiteindelijk terug tot een 2-2 gelijkspel.

"Er had meer ingezeten. We hadden veel kansen, maar helaas niet afgemaakt. Helaas is het nog een gelijkspel geworden. We waren wat agressiever dan Feyenoord. We dwongen ze veel terug en zij maakten veel fouten waardoor wij gevaarlijk werden", aldus Godfried Roemeratoe in gesprek met FC Twente TV. 

FC Twente begon goed aan de wedstrijd. "De eerste helft had ik het gevoel dat wij de hele tijd gevaarlijk waren. De tweede helft hadden we kansen, maar helaas. De 2-1 valt uit het niets, wat doe je eraan? Ik denk dat we het de eerste helft goed hebben we gedaan."

"Omdat wij zoveel kansen hadden had ik het gevoel dat de wedstrijd naar ons had kunnen gaan. Soms werden zij ook gevaarlijk. Het kon beide kanten op. Alleen ik denk dat wij de wedstrijd eerder hadden moeten beslissen. Iedereen ging voor de drie punten, dus we zijn gewoon teleurgesteld", besluit hij.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 6 March 2021
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›