''Dan denk je: heb je ons het hele jaar voor de gek gehouden?'''

0
''Dan denk je: heb je ons het hele jaar voor de gek gehouden?'''

Ibrahim Afellay heeft genoten van het spel van Feyenoord in de Klassieker tegen Ajax. De oud-speler van onder meer PSV en FC Barcelona zag hoe de Rotterdammers het initiatief hadden in grote delen van de wedstrijd.

"Dan krijg je steeds meer sympathie voor Feyenoord en wacht je op het moment dat die zou vallen. Als er een dag was dat Feyenoord kon winnen van Ajax in de ArenA, dan was het vandaag wel geweest", aldus Afellay bij Studio Voetbal. "Als je ziet hoe die Spajic en die Senesi in de tweede helft op het middenveld volle bak doordekken, en natuurlijk met Toornstra als aanjager, dan denk je bij jezelf: heb je ons het hele jaar voor de gek gehouden?"

Volgens Afellay moet Feyenoord vaker dit soort wedstrijden op de mat gaan leggen. "Kom op: je bent Feyenoord en absoluut een hele grote club in Nederland. Dan moet je toch ook naar die mogelijkheden spelen? Ze hebben vandaag aangetoond dat ze Ajax hun wil op kunnen leggen. Waar je Ajax sterk mee maakt is de eerste twintig minuten: ze zakken in en dat is wat Ajax wil. Dan nodig je ze eigenlijk uit."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 6 March 2021
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›