''Een Jörgensen in deze vorm is meer waard dan twee Pratto's''

0
''Een Jörgensen in deze vorm is meer waard dan twee Pratto's''

Lucas Pratto moest tegen Ajax op de bank plaatsnemen bij Feyenoord. Marcel van der Kraan van De Telegraaf zag diens vervanger Nicolai Jörgensen een prima wedstrijd spelen in de Johan Cruijff ArenA.

"Het is misschien niet fair om zijn concurrent Pratto in dit stadium volledig langs de meetlat te leggen. Ga er maar aanstaan, in coronatijd en midden in de winter verhuizen van Argentinië naar Nederland en na een paar trainingen geacht worden het vaste aanspeelpunt te zijn in een ploeg die totaal nieuw voor je is. Er zijn Zuid-Amerikanen - daar kunnen ze bij Ajax en PSV over meepraten - die er langer over hebben gedaan om een beetje te wennen aan de speelstijl van hun nieuwe ploeg", schrijft Van der Kraan in de maandageditie van De Telegraaf.

Van der Kraan is benieuwd wie de komende weken de voorkeur gaat krijgen. "Toch zal ook Advocaat hebben geconstateerd dat een Jörgensen in deze vorm meer waard is dan twee Pratto's. Nu heeft hij Jörgensen ook nooit afgeschreven. De reden dat hij er een spits bij wilde hebben, is vanwege de blessuregevoeligheid in de voorbije seizoenen. Hij tekent er vandaag nog voor als de man tot de laatste speeldag fit blijft. Maar die zekerheid heeft hij nu eenmaal niet."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 6 March 2021
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›