''Een topclub is als je spelers kan kopen die je wil, zoals Ajax''

0
''Een topclub is als je spelers kan kopen die je wil, zoals Ajax''

Ajax tegen Feyenoord belooft een spannende wedstrijd te worden. Heel vaak is Ajax de winnaar, waar Feyenoord in 2005 voor het laatst won. Ajax kan bij een overwinning afstand nemen op de ranglijst.

"Dick Advocaat, trainer van Feyenoord, ziet de verhoudingen als volgt: 'Een topclub is als je spelers kan kopen die je wil hebben, zoals Ajax.' Feyenoord kan dat niet. De club viste vorige zomer achter het net bij Mohammed Kudus, die uiteindelijk door Ajax voor 9 miljoen euro werd gekocht van FC Nordsjaelland. Feyenoord haalde daarna Mark Diemers van Fortuna Sittard", weet Het Parool.

En Kudus, is hij erbij? "Hij viel afgelopen zondag tegen PSV in, maar de Ghanees miste gisteravond het duel met FC Twente. Trainer Erik ten Hag: 'Voor Kudus was het te kort dag na de wedstrijd van afgelopen zondag. Hij heeft een behoorlijk knieblessure gehad. Ik hoop en verwacht dat hij er zondag tegen Feyenoord weer bij kan zijn, maar ik denk niet dat hij kan beginnen.' David Neres is er tegen Feyenoord vanwege een blessure nog niet bij."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 25 April 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›