Marsman trots: ''Dit gaat hem zeker verder helpen om in te komen''

0
Marsman trots: ''Dit gaat hem zeker verder helpen om in te komen''

Nick Marsman is kritisch op het spel van Feyenoord woensdagavond tegen PEC Zwolle. De Rotterdammers wisten nipt met 1-0 te winnen van PEC Zwolle.

"Het is heel cliché, maar je weet dat zulke wedstrijden ertussen zitten. Het was voor ons heel belangrijk dat we zouden winnen. Vanaf het begin was het niet heel denderend'', zegt hij tegenover FeyenoordTV. ''We zijn heel blij voor Luis (Sinisterra, red.) met zijn goal, dat is dik verdiend na zo'n lange tijd herstel."

De doelman gunde Luis Sinisterra de winnende treffer. "We zijn er allemaal heel blij mee. Voor hem is het heel fijn dat hij gelijk belangrijk kan zijn. Vorige week z'n eerste basisplaats, hij heeft even tijd nodig. Ik denk dat dit hem zeker verder gaat helpen om er snel weer lekker in te komen."

PSV verloor eerder die avond met 1-3 van AZ. Dat kreeg de ploeg van Dick Advocaat voor aanvang van de wedstrijd mee. "Natuurlijk hebben we het meegekregen vlak voor de aftrap. Die kans moet je zeker aangrijpen, maar uiteindelijk bekijken we het ook van wedstrijd naar wedstrijd. We moeten ons niet teveel bezig houden met de ranglijst, maar gewoon zorgen dat we elke pot winnen'', besluit de keeper. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

woensdag 27 januari 2021
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›