Gaat Feyenoord ander spel spelen tegen Ajax: ''Rollen omgedraaid''

0
Gaat Feyenoord ander spel spelen tegen Ajax: ''Rollen omgedraaid''

Mikos Gouka vindt dat Feyenoord tegen Ajax uit een ander vaatje moet tappen om kans te maken op de winst. De Rotterdammers hadden het lastig met het spel van PEC Zwolle.

De journalist verwacht dat het in de Johan Cruijff Arena juist andersom is. ''Feyenoord liet tegen PEC Zwolle wel weer zien dat het enorm veel moeite heeft om een ploeg die zich terugtrekt omver te kegelen. Maar in Amsterdam zullen de rollen zijn omgedraaid. Ajax zal het spel maken tegen een compact spelend Feyenoord, dat zal loeren op kansen die zich voordoen in de counter'', schrijft hij in het Algemeen Dagblad.

''De trainer zal nog wel wat willen puzzelen aan zijn formatie voor de kraker in Amsterdam. Of Lucas Pratto mag beginnen, is bijvoorbeeld nog maar afwachten. De Argentijn kreeg tegen PEC drie kansen om zijn eerste treffer in Rotterdamdse dienst te maken, maar het lukte de ervaren spits niet om keeper Michael Zetterer te passeren. Vooral zijn vallende kopbal een kwartiertje na rust had voor iemand met zijn kopkracht een treffer moeten zijn'', sluit hij af.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

woensdag 27 januari 2021
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›