Consequenties voor Pratto? ''Dat ligt voor de hand''

0
Consequenties voor Pratto? ''Dat ligt voor de hand''

Valentijn Driessen vond het optreden van nieuwe Feyenoord-aanwinst Lucas Pratto tegen PEC Zwolle (1-0) niet om over naar huis te schrijven. Hij is dan ook kritisch op de spits.

Pratto kwam tegen ploeg uit Overijssel niet uit de verf. ''Wie het positief benadert, zegt dat de van River Plate gehuurde Argentijn wel drie keer op de goede plaats stond. Echter: z’n twee slappe pogingen voor rust en zijn zwakke kopbal in de tweede helft verrieden dat Feyenoord niet een gevreesde doelpuntenmachine in huis heeft gehaald'', schrijft Driessen in de Telegraaf.

''Aangezien Pratto qua snelheid en inhoud te weinig inbreng heeft en evenmin een echt aanspeelpunt is, ligt het voor de hand dat Advocaat niet met hem, maar toch met Jørgensen in de spits zal starten tegen Ajax. Op die keus sorteerde Advocaat in ieder geval voor in het laatste kwartier tegen PEC Zwolle, toen de Deen zijn concurrent verving.''

Dat zou hard aankomen voor Pratto, omdat hij enorm uitkijkt naar de topwedstrijd tegen Ajax. ''Praat-o’ (tot nu toe viel hij vooral op door zijn vele interviews) heeft dan weliswaar de datum 17 januari met rood omcirkeld sinds hij in Nederland is, een plaats op de bank lijkt zijn voorlopige lot zondag'', besluit hij. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

woensdag 27 januari 2021
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›