Zirkzee niet terug naar de Eredivisie? ''Moeten oppassen''

0
Zirkzee niet terug naar de Eredivisie? ''Moeten oppassen''

Joshua Zirkzee komt mogelijk niet terug naar de Eredivisie. Heracles Almelo-trainer Frank Wormuth geeft aan dat de club de komst van de aanvaller financieel niet kan bolwerken.

"Als iemand in het eerste elftal van Bayern München heeft gespeeld, dan kunnen wij hem niet meer betalen. Dat is ons grootste probleem bij Heracles", zegt hij in gesprek met Voetbal International. "We moeten ook oppassen dat we geen spelers halen die zó veel verdienen dat het voor scheve gezichten bij de andere spelers zorgt. We hebben natuurlijk met verschillende spelers gesproken, maar iedereen zoekt natuurlijk een spits die doelpunten maakt."

Wormuth geeft aan dat er wel contact is geweest met Bayern Munchen. "Ik heb natuurlijk met Hansi Flick over Zirkzee gesproken en onze assistent-trainer (red. Peter Reekers) werkt natuurlijk ook bij Jong Oranje, waar Zirkzee speelt. We hebben contact gehad, maar het is niet concreet. Ik denk dat Bayern hem wel wil verhuren, maar zijn salaris is voor ons niet op te hoesten'', besluit de oefenmeester.

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 januari 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›