Spajic: ''Dan kunnen we volgens mij nog 40 procent sterker zijn''

0
Spajic: ''Dan kunnen we volgens mij nog 40 procent sterker zijn''

Uros Spajic werd deze zomer naar Feyenoord gehaald als nieuwe verdediger. De Serviër kwam op huurbasis over van het Russische FK Krasnador.. De stopper is onder de indruk van het niveau van de Nederlandse competitie.

"Eerlijk gezegd ben ik positief verrast, veel teams zijn vergelijkbaar van kwaliteit", zegt hij tegenover Hand in Hand. "Iedere ploeg probeert aanvallend voetbal te spelen. Weinig lange ballen, opbouwend voetbal. Zelfs clubs die onderaan staan in de competitie proberen toch van hun eigen doel af te spelen. Er  is best veel kwaliteit in Nederland en ook in Europa doet Nederland het redelijk goed."

Het niveau van Feyenoord kan alleen maar groeien, volgens Spajic. "Als we weer helemaal compleet zijn, hebben we denk ik een goed team met kwalitatief goede spelers en internationals. Dan kunnen we volgens mij nog 40 procent sterker zijn dan wat we tot nu toe hebben laten zien. Als je ziet welke resultaten we nu al halen met een gehavend team, dan kan het straks alleen maar beter gaan in het nieuwe jaar", besluit hij.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 januari 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›