''Ik begrijp heel goed dat Feyenoord zijn pijlen richt op Arne Slot''

0
''Ik begrijp heel goed dat Feyenoord zijn pijlen richt op Arne Slot''

Het Twitter-account Feyenoord Transfermarkt meldde vrijdagmiddag dat Feyenoord in verregaande onderhandelingen is met AZ-trainer Arne Slot. Volgens Telegraaf-journalist Valentijn Driessen speelt er ook daadwerkelijk iets tussen de Rotterdamse club en Slot.

"Hij doet het heel goed. AZ speelt heel herkenbaar voetbal en er is veel talentdoorstroming", zo vertelt Driessen op de website van De Telegraaf. "Dat is allemaal wat Feyenoord ook wil. Ik begrijp heel goed dat Feyenoord zijn pijlen richt op Arne Slot."

Driessen snapt dat Slot wel open zou staan voor een overgang naar Feyenoord. "Feyenoord is toch een veel grotere club, veel meer aansprekend. De historie blijft trekken. En als je daar wat neerzet, kom je ook weer veel makkelijker weg. Maar het klopt ook dat hij bij Ajax bovenaan de lijst staat op het moment dat Erik ten Hag vertrekt."

"Ik denk dat de kans aanwezig is dat Ten Hag bezig is aan zijn laatste jaar. Dan moet Ajax eventueel schakelen als ze Slot willen hebben. Als ik Ajax zijnde was, zou ik er wel rekening mee houden dat dit aan de gang is tussen Feyenoord en Slot", aldus Driessen.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

woensdag 27 januari 2021
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›