Van Os duidelijk: ''Je kunt niet zeggen dat het alleen maar pech is''

0
Van Os duidelijk: ''Je kunt niet zeggen dat het alleen maar pech is''

Feyenoord heeft donderdag in de Europa League een nederlaag geleden. Tegen Dinamo Zagreb verloor de ploeg van trainer Dick Advocaat in eigen huis met 0-2. Bij de FC Rijnmond Podcast vragen ze zich af wat er toch mis is bij de Rotterdamse club.

"Je kunt niet zeggen dat het alleen maar pech is, al die blessures?", zo vertelt journalist Ruud van Os bij de FC Rijnmond Podcast. "Er moet toch iets niet goed gaan daar?" Collega Dennis van Eersel heeft wel een idee waar het aan schort. "Feyenoord haalt spelers uit een segment waarvan je weet: daar is iets mee. Neem Leroy Fer. Als die topfit was, had hij op een hoger niveau dan bij Feyenoord gespeeld."

"En zo zijn er meer spelers met een krasje, die al niet fit aan een seizoen beginnen", vervolgt Van Eersel. "Als die spelers dan wegvallen en de wel-fitte spelers moéten alles spelen, dan krijg je overbelasting. En dan gaan op een gegeven moment in dat sneeuwbaleffect ook spelers als Linssen op een gegeven kans krijgen op blessures", aldus Van Eersel.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

woensdag 27 januari 2021
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›