Marsman ziet ploeg wegkomen met punt: ''Er ging een hoop verkeerd''

0
Marsman ziet ploeg wegkomen met punt: ''Er ging een hoop verkeerd''

Nick Marsman en zijn Feyenoord speelden gelijk tegen FC Utrecht. Dat had erger kunnen zijn, durft ook de doelman toe te geven.

"Gezien het spelbeeld mogen wij wel blij zijn", aldus Marsman in gesprek met FOX Sports. "Er ging een hele hoop verkeerd. We wisten dat het lastig ging worden. We hebben nu twee wedstrijden achter elkaar met tien man gespeeld. Het waren lange wedstrijden en ook veel wedstrijden. Een paar jongens ontbreken nu. We kregen het niet voor elkaar tegen Utrecht, die het heel goed deed in hun systeem."

De doelman moest behoorlijk vaak ingrijpen. "Ik heb niet geteld hoe vaak het was, maar daar sta ik voor", zo gaf hij aan. "Zij speelden in een bepaald systeem en daar kregen wij geen grip op. We waren sowieso slordig aan de bal en maakten foute keuzes. We konden de vrije man niet vinden en kregen het ook niet voor elkaar om verdedigend hun vrije man op het middenveld af te stoppen. In de tweede helft hebben we het anders gedaan met drie man achterop en toen ging het iets beter. Aan het eind zie je echter de vermoeidheid. Het is dan de kwaliteit van Utrecht dat ze dan toch nog kansen kunnen krijgen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

woensdag 27 januari 2021
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›