Van Hanegem: ''Van Bommel zou als trainer bij de club passen''

0
Van Hanegem: ''Van Bommel zou als trainer bij de club passen''

Dick Advocaat is de oudste trainer uit de Eredivisie. Volgens velen is hij bezig aan zijn laatste seizoen als trainer bij Feyenoord en Willem van Hanegem denkt dan ook alvast aan wie zijn opvolger moet zijn.

Volgens Van Hanegem is Henk Fraser de ideale kandidaat voor Feyenoord. Hij vindt het dan ook vreemd dat Fraser nooit eerder in beeld is geweest. ''Ik vind het gek dat Henk in al die jaren nooit in the picture kwam. Maar als ik een naam aandraag kiest Feyenoord die meestal niet, dus daarom zeg ik niet dat Fraser het moet worden. Maar ik hoop het wel'', zo begint Van Hanegem bij RTV Rijnmond.

Naast Fraser ziet Van Hanegem nog een kandidaat voor Feyenoord. "Mark van Bommel zou ook bij de club passen. Hij was een vervelende kleregozert om tegen te spelen. Al heeft hij eigenlijk met die selectie van PSV destijds het kampioenschap vergooid. In de eerste seizoenshelft speelden ze goed en toen ze dachten dat ze kampioen konden worden, werd het opeens heel voorzichtig. Dat heeft ze de titel gekost en dat heb ik ook wel een keer tegen hem gezegd."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 6 december 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›