Kraay: ''Feyenoord heeft een mega-, mega-, megaklapper gemist''

0
Kraay: ''Feyenoord heeft een mega-, mega-, megaklapper gemist''

De vorige Feyenoord-directie koos er bij het oprichten van de voetbalpiramide voor om met het beloftenelftal niet toe te treden tot de voetbalpiramide. Oud-voetballer Hans Kraay jr. vindt dat nog altijd een gemist kans.

"Feyenoord heeft gewoon de boot gemist. Die hadden gewoon mee moeten doen", zegt Kraay in gesprek met Voetbalzone. "Feyenoord heeft een mega-, mega-, megaklapper gemist. Ze vonden dat te duur. Als je ziet wat het oplevert. Kijk alleen al naar Frenkie de Jong, Donyell Malen en Steven Bergwijn."

"Het zijn allemaal talentvolle jongens die in de jeugd bij Feyenoord, PSV, Ajax en AZ in de jeugd spelen", zo vervolgt de analist. "Die laatste drie clubs hebben hun slag geslagen, maar Feyenoord loopt daar nu maar wat achteraan."

Kraay beseft zich dat Feyenoord het jarenlang financieel erg moeilijk heeft gehad. "Eric Gudde heeft volgens mij zes of zeven jaar met de Vrienden van Feyenoord moeten sparen om veertig miljoen euro schuld weg te werken, maar dit hadden ze nooit mogen laten lopen", aldus Kraay. Feyenoord onder 21 zal nog twee keer moeten promoveren om zo toch nog in de Keuken Kampioen Divisie te kunnen spelen.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 6 december 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›