Teixeira maakte al veel trainers mee: ''Toch leer ik van Advocaat''

0
Teixeira maakte al veel trainers mee: ''Toch leer ik van Advocaat''

João Teixeira heeft in zijn loopbaan als voetballer al een paar bijzondere trainers meegemaakt. Momenteel leert de middenvelder veel van Dick Advocaat, maar bij Liverpool moest de creatieveling werken onder Jürgen Klopp.

Over Advocaat is Teixeira positief. "Hij praat goed en duidelijk met de spelers. Dat vind ik belangrijk. Hij is een eerlijke man, dat kan je meteen zien. Ik ben geen groentje meer, ik zit al vanaf mijn achttiende in het profvoetbal, heb al negen seizoenen meegedraaid bij clubs en inderdaad prachtige coaches gehad. Toch leer ik veel van deze trainer bij Feyenoord."

"En Klopp? Ja, die is echt heel speciaal. Geloof me. Dat is een persoonlijkheid", vervolgt de middenvelder tegenover de Telegraaf. "Hij weet zo ontzettend veel van voetbal. Kijk eens hoe Liverpool speelt. Daar zitten zo ongelooflijk veel uren werk in van zijn kant. Hij motiveert spelers op waanzinnige wijze. Hij doet dat met zoveel adrenaline en energie. Dat brengt hij over op de spelers en dat zorgt voor een geweldig gevoel. Hij is sympathiek, maar als hij hard moet zijn, is hij dat ook", aldus Teixeira.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 15 August 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›