Van Hooijdonk: ''Dan kom je met Geertruida, Kom op, hé!''

0
Van Hooijdonk: ''Dan kom je met Geertruida, Kom op, hé!''

Pierre van Hooijdonk is niet te spreken over het spel van Feyenoord. De ploeg van Dick Advocaat speelde in De Kuip gelijk tegen stadsgenoot Sparta. 

"Wat me zó tegenvalt. Het was een draak van een pot. Dan valt Leroy Fer, een controlerende middenvelder, uit, 25 minuten voor tijd. Dan denk ik: je speelt tegen Sparta, dus dan zet je Kökcü erin. Of je zet Conteh erin en haalt Diemers terug naar het middenveld. Of je zet Nicolai Jörgensen meteen erin", zegt Van Hooijdonk bij NOS Studio Voetbal.

"Nee, dan kom je met Geertruida als vervanger voor Fer als je een wedstrijd wilt winnen. Kom op, hé! Dat vond ik een rare move", vertelt de oud-speler van Feyenoord. "Het was gewoon heel erg slecht. De spelers die twee weken terug bij Willem II echt in vorm waren - Diemers, Toornstra, Texeira en Berghuis - grossierden in balverlies.

Volgens Van Hooijdonk zat er 'geen lijn in'. "Het was helemaal weg. Ik heb vrijdag bij Rijnmond gezegd dat ik Feyenoord op basis van de dagkoers van twee weken geleden verder vond dan Ajax, maar dat blijkt een incident geweest te zijn."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 15 August 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›