Van Beek blikt terug: ''Ik heb eigenlijk altijd pijn gehad''

0
Van Beek blikt terug: ''Ik heb eigenlijk altijd pijn gehad''

Sven van Beek viel in de voorbereiding richting het huidige seizoen uit met een enkelblessure. De centrale verdediger van Feyenoord kreeg te horen dat hij er voor zes maanden uit zou liggen, maar hij verwacht zelf sneller terug te zijn.

Het is niet de eerste keer dat Van Beek kampt met een blessure. "Ik heb eigenlijk altijd pijn gehad", zegt hij tegenover het Algemeen Dagblad. "Maar voor het eerst in jaren heb ik echt gevoel dat ik die fase achter me heb gelaten. Niemand verwacht meer iets van mij, ik probeer er zelf ook voorlopig zonder verwachtingen in te staan. Maar toch, er is gezegd dat ik weer zes maanden niet zou kunnen spelen. Daar heb ik één antwoord op: ik ben veel sneller terug."

Feyenoord heeft door de blessure verder gekeken. Uroš Spajic werd bijvoorbeeld gehaald. "Ik snap heel goed dat de trainer verder kijkt. Dat zou ik ook doen. Bovendien speelde ik vorig seizoen ook nauwelijks. Feyenoord is een grote club en moet verder als er spelers geblesseerd afhaken. Maar die operatie in het Erasmus Medisch Centrum heeft mij wel het gevoel gegeven dat ik weer zal terugkeren als profvoetballer."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 25 oktober 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›