Boskamp over kritiek Van Basten: ''Dat is zo makkelijk om te zeggen''

0
Boskamp over kritiek Van Basten: ''Dat is zo makkelijk om te zeggen''

Voormalig Feyenoord-speler Jan Boskamp is erg teleurgesteld in het gelijkspel van Feyenoord tegen FC Twente. De oud-profvoetballer is echter niet zo blij met de kritiek op de Rotterdamse club van onder andere Marco van Basten.

"De wedstrijd tegen FC Twente was onvoorstelbaar", zegt Boskamp in gesprek met Veronica Inside. "Ik wist niet wat ik zag. Slecht! Ik kan niet zeggen wie goed was. Ik zag Dick Advocaat zitten. Dan weet je uit ervaring: hij kan er voor zijn gevoel toch niks aan doen."

"Nu lopen een heleboel mensen te zeiken over wat er allemaal niet goed is bij Feyenoord, maar dat is slap gelul", vervolgt Boskamp. "In de voorbereiding speelden ze tegen Borussia Dortmund wel goed met dezelfde spelers. Geluk bij een ongeluk: niemand was zondag goed, dus het kan alleen maar beter worden."

Marco van Basten was erg kritisch op Feyenoord. Hij vergeleek de club met Ajax en gaf aan dat de Feyenoord-spelers op amateurs lijken in vergelijking met de Amsterdammers. "Dat is zo makkelijk om te zeggen", meent Boskamp. "Hij vond Ziyech ook niet goed, toch? Hij zegt dat en anderen pakken het op. Ik baal er als een stekker van."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 1 november 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›