Konterman lovend over Advocaat: ''Dick is geen steek veranderd''

0
Konterman lovend over Advocaat: ''Dick is geen steek veranderd''

Voormalig profvoetballer Bert Konterman werkte bij Glasgow Rangers twee seizoenen samen met Feyenoord-trainer Dick Advocaat. Konterman, zelf oud-speler van de Rotterdamse club, looft de 73-jarige trainer, die nog steeds actief is in het Nederlandse voetbal.

"Dat is ongekend. Dick is geen steek veranderd. Nog steeds even bezeten als toen", zegt Konterman in gesprek met De Telegraaf. "Ik vind wel, dat hij wat zachter en leuker in de omgang is geworden met de pers en met spelers. Die kant had hij toen ook al, maar liet hij veel minder zien."

"We hebben toen ook heel veel plezier gehad met Dick", zo vervolgt Konterman. "Aan het einde van het seizoen gingen we met de volledige Hollandse kolonie op de veerboot van Newcastle naar IJmuiden om de auto’s mee naar huis te nemen en dan was het altijd hartstikke gezellig op de boot, één groot feest."

Konterman heeft ook seizoenen bij Willem II en Glasgow Rangers gespeeld. Beide ploegen staan vanavond tegenover elkaar in de play-offs van de Europa League. De oud-speler van Feyenoord zou zijn geld vanavond inzetten op Glasgow Rangers.

"Het zou heel mooi zijn voor het Nederlandse voetbal als Willem II door kan gaan, maar als je me vraagt op wie ik mijn geld zet, dan is dat Rangers. Die hebben zoveel meer ervaring en kwaliteit, dat ze dit klusje normaal gesproken zouden moeten klaren", aldus Konterman.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 1 november 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›