Feyenoord doet oproep aan fans: ''Houd zondag 1,5 meter afstand''

0
Feyenoord doet oproep aan fans: ''Houd zondag 1,5 meter afstand''

Feyenoord doet een officiële oproep aan alle supporters die zondag naar de wedstrijden tegen ADO Den Haag komen kijken in De Kuip. Dit na aanleiding van de wedstrijd tegen FC Twente, waar de maatregelen omtrent het coronavirus onvoldoende werden nageleefd.

Zo ontstonden er groeperingen op de tribunes en werd er gezongen. In de oproep worden de supporters gevraagd om vooral anderhalve meter afstand van elkaar te houden en ook alle andere maatregelen in acht te nemen. Ook Feyenoord-icoon John de Wolf doet een duit in het zakje. "We willen voor jullie blijven voetballen, niet in een leeg stadion."

Verder zal Feyenoord zelf ook extra maatregelen treffen om de wedstrijd tegen ADO Den Haag op rolletjes te laten verlopen. "Zo zet de club meer dan 400 stewards in, die supporters erop kunnen wijzen om voldoende afstand te houden en niet te zingen of schreeuwen. Wie de regels bewust overtreedt, loopt het risico dat zijn of haar kaart wordt geblokkeerd", zo valt te lezen in het statement van de club. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 1 november 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›