Diemers leeft mee met Toornstra: ''Vervelend voor Jens natuurlijk''

0
Diemers leeft mee met Toornstra: ''Vervelend voor Jens natuurlijk''

Mark Diemers heeft een goede start achter de rug bij Feyenoord. De van Fortuna Sittard overgekomen middenvelder kreeg veel lof voor zijn vertoonde spel in de eerste competitiewedstrijd tegen PEC Zwolle, waarna hij van trainer Dick Advocaat ook tegen FC Twente in de basis mocht beginnen. 

Ook Diemers zelf staat ervan te kijken dat hij direct in de basis mag beginnen. "Als je van Fortuna komt dan denken veel mensen waarschijnlijk dat je een lange tijd nodig hebt om jezelf aan te passen", zegt de 26-jarige middenvelder tegenover Fox Sports. "Dat is heel begrijpelijk. Zelf moest ik ook kijken hoelang het zou duren. Gelukkig heb ik mijzelf snel weten aan te passen." 

De basisplek voor Diemers gaat ten koste van Jens Toornstra, die in voorgaande seizoenen vaak een vaste waarde was voor het middenveld van Feyenoord. "Vervelend voor Jens natuurlijk. Daar is al veel over gezegd en ik begrijp het ook. Jens heeft het de afgelopen zes jaar goed gedaan, maar het is wel profvoetbal. Daar horen ook teleurstellingen bij. Ik denk dat hij daar goed mee om kan gaan."

 

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 1 november 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›