Talent droomt van De Kuip: ''Eerste keeper worden bij Feyenoord''

0
Talent droomt van De Kuip: ''Eerste keeper worden bij Feyenoord''

Tim Haksteeg speelt inmiddels al seizoenenlang bij Feyenoord. De veertienjarige doelman wil niks anders dan in het eerste elftal van de Rotterdamse ploeg komen. Haksteeg speelt momenteel bij Onder 16 en beleeft een letterlijk en figuurlijk een groei.

"Voor de zomer was ik nog 1.82, maar inmiddels al 1.85. Bij het laatste onderzoek bleek dat ik 1.97 meter lang kan worden", vertelt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Van dat snelle groeien heb ik in het verleden wel last gehad. In 'onder 12' ben ik er tien weken uit geweest, omdat ik last had van mijn knieën. Een jaar later stond ik tien weken langs de kant vanwege liesproblemen."

Haksteeg is inmiddels in beeld bij Oranje. "Net voor de coronacrisis was ik bij Oranje O15 voor het eerst doorgedrongen tot de laatste twee selectiedagen. Die gingen niet door vanwege de vele besmettingen in ons land. Deze week kreeg ik gelukkig een nieuwe uitnodiging."

Uiteindelijk heeft de doelman één enkel doel: "Ja, ik droom ook al van De Kuip. Ik wil daar eerste keeper worden. Daar werk ik week in week uit keihard voor", aldus Haksteeg.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 1 november 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›