Ongeloof over contract Berghuis: ''Waarom was dat in godsnaam nodig?''

0
Ongeloof over contract Berghuis: ''Waarom was dat in godsnaam nodig?''

Steven Berghuis is nog altijd de beste speler van Feyenoord. Toch zou hij nog altijd kunnen vertrekken voor een lage prijs, dankzij de clausule in zijn contract. 

Clubwatcher Martijn Krabbendam van Voetbal International weet dat maar al te goed. "En hij is voor een spotprijsje op te halen, hè. Het blijft toch voor Feyenoord een hard gelach, als je beste speler op te halen is vanwege een clausuletje in zijn contract."

"Om even terug te gaan naar vorig jaar: Mark van Bommel wilde hem heel graag bij PSV hebben, en het zag er ook naar uit dat dat ging gebeuren. Maar bij Feyenoord maakten ze hem ondanks een doorlopend contract de best betaalde speler, met een Ajax-salaris én een clausule. Waarvan je je nu afvraagt: waarom was dat in godsnaam nodig?"

"Ze hadden ook kunnen zeggen: je blijft gewoon nog een jaar", vervolgt Krabbendam. "Maar Feyenoord zette een mijter op en deelde alles uit wat ze uit konden delen. Daar plukken ze straks misschien wel hun vruchten van, want we hebben natuurlijk nog tot oktober", sluit de clubwatcher mee af.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 27 september 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›