Spajic kan niet wachten om te beginnen: ''Daar ben ik niet bang voor''

0
Spajic kan niet wachten om te beginnen: ''Daar ben ik niet bang voor''

Feyenoord haalde onlangs een nieuwe speler naar Rotterdam. Uros Spajic komt op huurbasis over van FK Krasnodar. In een interview met de club liet hij weten gelukkig te zijn met zijn overstap.

"Ik ben erg blij om hier te zijn", begon Spajic tegenover zijn nieuwe werkgever. "Feyenoord is een grote club die altijd om de prijzen strijdt. Daarom ben ik hier en daar ben ik blij mee." Hij heeft oud-teamgenoot Tonny Vilhena al gesproken over Feyenoord. "Hij heeft me wat verteld over het team en natuurlijk over de sfeer hier en de supporters. Ik hoop dat de situatie met corona niet te lang duurt. Ik hoop dat de supporters snel weer naar het stadion mogen komen en dat ik de sfeer ook kan meemaken."

"Vilhena zei dat het fantastisch was om hier te spelen. Hij zei dat de Feyenoord-supporters een van de besten zijn, misschien zelfs de besten van Nederland. Ik hou van een goede sfeer en dat is een van de redenen dat ik hier nu sta." In zijn geboorteland staat  de 1.88 meter lange Spajic bekend als een 'slager'. "Ik hou van stevig voetbal met veel duels, daar ben ik niet bang voor. Maar ik praat liever niet te veel over mezelf, ik laat liever mijn voeten spreken."

Door ernstig blessureleed was zijn laatste wedstrijd in december van 2019, maar de nieuweling laat weten er klaar voor te zijn. "Ik ben honderd procent fit, ik ben klaar om te spelen. Zodra het papierwerk rond is, hoop ik heel snel op het veld te staan."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 6 december 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›