Feyenoord-speler test positief op corona: ''Gaat in quarantaine''

0
Feyenoord-speler test positief op corona: ''Gaat in quarantaine''

Corona houdt iedereen in zijn greep. Spelers en clubs testen regelmatig en bij een test van vrijdag, in voorbereiding op de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam, is een Feyenoord-speler positief getest op corona. Wie de speler is maakt de club niet bekend wegens privacy.

''De speler gaat in quarantaine, maakt tijdelijk geen onderdeel uit van de wedstrijdselectie en zal niet deelnemen aan de groepstrainingen'', zo schrijft de club in een officieel statement op de site. ''De club volgt hierin de richtlijnen van de RIVM én het protocol van de KNVB. Volgens dat protocol zal het testen de komende weken richting de start van de competitie verder worden geïntensiveerd.''

Feyenoord laat niets aan het toeval over en hield zelf een soort college over Corona. ''Naast de coronatest kreeg de selectie vrijdagochtend ook een ‘corona-college’ van clubarts Casper van Eijck, virologe Annemiek van der Eijk en IC-arts Diederik Gommers. In de kleedkamer van trainingscomplex 1908 kregen zij een uitgebreide uitleg over het virus en de te nemen voorzorgsmaatregelen'', besluit de club.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!