'Dineren in De Kuip' groot succes: ''Hebben 2800 reserveringen staan''

0
'Dineren in De Kuip' groot succes: ''Hebben 2800 reserveringen staan''

Vanaf 1 juli kunnen Feyenoord-supporters ontbijten, lunchen, borrelen of dineren in De Kuip. Bij Vak X kunnen fans de hele zomer genieten op een speciaal terras, met uitzicht op de magistrale grasmat van De Kuip.

"Op 8 maart was de laatste wedstrijd voor corona. Ik heb het stadion al die tijd enorm gemist," vertelt Algemeen Dagblad-verslaggever Gert Onnink in gesprek met het AD. "Fijn om weer eens naar binnen te kunnen."

"We hebben dit twee weken geleden pas bedacht," vertelt Feyenoord's horecamanager Dennis van Keulen. "Dit stuk van de tribune bestaat uit steigerbouw, dat kunnen we voor evenementen ombouwen tot vlak terrein."

Het restaurant blijft in ieder geval tot 1 september staan. "Dat kan omdat de grote evenementen die op de planning stonden, zoals het concert van de K-pop band BKS en de open dag van Feyenoord, niet doorgaan", zegt Van Keulen.

Het zomerterras is een groot succes. "We hebben 2800 reserveringen staan. We zijn de hele dag open, dus je kunt komen ontbijten, lunchen, borrelen of dineren. Het is ook goed te combineren met een rondleiding door het stadion", aldus Van Keulen.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 12 september 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›