Koevermans eerlijk: ''Nieuwe stadion heeft niet de prioriteit gehad''

0
Koevermans eerlijk: ''Nieuwe stadion heeft niet de prioriteit gehad''

Feyenoord is al een behoorlijke tijd bezig met plannen voor het nieuwe stadion, maar door het coronavirus is dat uitgesteld. Inmiddels zijn gesprekken weer hervat, zo benadrukt directeur Mark Koevermans.

"We moeten echt even overleven door het coronavirus. We moeten begroting maken en bezuinigingen. Overleggen met de spelersgroep en met de technische staf", zegt Koevermans tegenover RTV Rijnmond. "Ik denk dat we eind juli wel weten hoe komend seizoen eruit komt te zien, dus in de na zomer zullen we met nieuws komen, dat gaat ook gebeuren."

Koevermans verklapt dat er nieuws komt. "Uiteindelijk was er een mijlpaal dat er een definitief ontwerp moest zijn en dat de businesscase moest kloppen. Dit heeft niet de prioriteit van ons gehad, die het had moeten hebben, maar op de achtergrond is er wel één en ander doorgegaan. Binnenkort komen we met de directies en RvC van club en stadion samen, en hopelijk ook met de gemeente, en komen we met nieuws naar buiten."

"We maken ons over heel veel dingen zorgen", vervolgt Koevermans. "Wat is de impact van corona? Het nieuwe stadion zou opengaan op 1 juni 2025, maar dat is nog maar de vraag. Is het blijvend, die 1,5 meter? Wij zijn er nog mee bezig. We moeten de club eerst speelklaar voor volgend seizoen maken en dan kijken we naar de dingen voor over vier á vijf jaar", besluit Koevermans.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 12 september 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›