Kökcü zelfverzekerd: ''Wil zeker de dubbele cijfers halen''

0
Kökcü zelfverzekerd: ''Wil zeker de dubbele cijfers halen''

Feyenoord heeft het contract van Orkun Kökcü opengebroken tot de zomer van 2025. De middenvelder wil de komende tijd nog meer laten zien in het shirt van de Rotterdammers.

"Afgelopen seizoen ging goed, maar ik wil meer en ik moet ook meer laten zien. Dan denk ik meteen aan het maken van meer doelpunten. Ik heb een goed schot, scoorde als jeugdspeler veel, maar in de eredivisie nog te weinig. Dat moet anders, daar heeft de trainer ook op gewezen. Komend seizoen wil ik zeker in de dubbele cijfers belanden qua doelpunten", zegt Kökcü in gesprek met het Algemeen Dagblad.

De Turkse middenvelder verwacht niet dat er veel zal veranderen in het komende seizoen. "Ik verwacht dat mijn rol dezelfde zal blijven. Geen specifieke nummer tien, maar een aanvallende middenvelder vanaf de linkerkant. Vroeger zag ik mezelf als een pure nummer tien, maar dat bestaat eigenlijk niet meer in het voetballen."

"Onder Advocaat ben ik iemand geworden die veel meters maakt. Een moderne voetballer. Maar dus neemt dus niet weg dat ik meer goals moet maken. Bij Feyenoord zijn we bezig aan iets moois, denk ik. Het is mooi dat Leroy Fer heeft bijgetekend. De trainer vroeg regelmatig of ik ook al mijn handtekening had gezet. Dat is nu het geval en daar ben ik heel blij mee", aldus Kökcü.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 12 september 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›