''Meerderheid van de directie lijkt voor Feyenoord City te willen gaan''

0
''Meerderheid van de directie lijkt voor Feyenoord City te willen gaan''

Feyenoord dient zo snel mogelijk investeerders toe te laten om daarna met Feyenoord City te starten. Dat vindt Valentijn Driessen, die dat in zijn column in De Telegraaf heeft neergezet.

"Inmiddels lijkt de meerderheid van de directie het licht op groen te willen zetten voor Feyenoord City", schrijft Driessen. "Binnen vier tot zes weken komt er duidelijkheid volgens Koevermans en dat wordt hoog tijd, want de gemeente Rotterdam is het talmen van de stadionclub zat. Zeker omdat is berekend dat het vereiste spelersbudget bij nieuwbouw ruimschoots boven de 25 miljoen zal uitkomen."

De journalist vervolgt: "Terwijl de voetbalsector ernstig is verzwakt door de coronacrisis, liggen er voor Feyenoord enorme kansen om met investeringen binnen afzienbare tijd grote stappen te maken. Eindelijk, zou je zeggen. Wel moet iedereen in de clubleiding dan het clubbelang laten prevaleren boven het persoonlijk belang en z’n voet van de rem halen."

"In plaats van goedkope politieke spelletjes via de media te spelen. Of journalisten te laten verklaren dat buitenlandse investeerders een fata morgana zijn en een nieuw stadion de doodsteek is voor voetbalclub Feyenoord. Wat een onzin", aldus Driessen

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 15 August 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›