Boogers baalt van samenwerking: ''Een hele slechte eigenschap''

0
Boogers baalt van samenwerking: ''Een hele slechte eigenschap''

FC Dordrecht en Feyenoord gingen jarenlang een samenwerking aan, maar volgens Marco Boogers was dit een heel verkeerde beslissing. Naar mening van Boogers was het een keuze van een Feyenoord-fan, namelijk Hans de Zeeuw, directeur van Dordrecht.

"Ik heb destijds ook gesproken met Martin van Geel (toenmalig technisch directeur van Feyenoord, red.). Hij zei: 'Wij gaan dit doen en jullie doen dat.' Ik antwoordde: 'De koffie was lekker, Martin. We houden contact hè...'. Ik was één dag weg en ze hadden een samenwerking met Feyenoord. Een hele verkeerde keuze. Maar Hans wilde zó graag. Hij slaapt in een Feyenoord-pyjama. Dat durf ik zwart op wit vast te leggen. Een hele slechte eigenschap."

Boogers is van mening dat hij niet bezig moet zijn met het voetballende gedeelte. "Ga gewoon die club leiden. Hij weet he-le-maal niks van voetbal. Dat is een feitelijke constatering. Hij weet niet dat de bal rond is. Logisch, want het is zijn vak niet. Ik waardeer de tijd die hij erin steekt. Dat er überhaupt nog zo'n gek is die zijn tijd wil besteden aan de gifbelt waar ze nu zitten. Maar er zit te weinig knowhow qua voetbal binnen Dordt", zegt Boogers tegenover RTV Rijnmond.

"Het klopt dat ik een groot Feyenoord-volger ben, maar als we tegen elkaar spelen in de beker juich ik echt voor FC Dordrecht. En die sportieve samenwerking met Feyenoord kwam alleen maar omdat we het anders financieel niet konden bolwerken. Marco heeft m'n nummer en ik hoop echt dat we op een normale manier een bak koffie kunnen doen", aldus De Zeeuw, die inmiddels op zoek is naar een samenwerking met een andere Eredivisie-club.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 12 september 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›