Weinig transfernieuws uit Rotterdam: ''Stemt tot ontevredenheid''

0
Weinig transfernieuws uit Rotterdam: ''Stemt tot ontevredenheid''

Lange tijd is het stil geweest bij Feyenoord. Onlangs werd Mark Diemers vast gelegd en gisteren verlengde Orkun Kökcü zijn contract bij de Rotterdammers, maar buiten dat nieuws, is er nog weinig vernomen.

"Het duurt eigenlijk veel te lang voor twee spelers (Eric Botteghin en Leroy Fer, red.) die alleen een contract moeten verlengen. Het heeft natuurlijk met salaris en voorwaarden te maken, die spelers moeten genoegen nemen met minder, maar Feyenoord doet er voor een topclub wel erg lang over om ze langer vast te leggen", aldus Mikos Gouka in gesprek met FOX Sports. "Dat stemt wel een beetje tot ontevredenheid."

"Ik heb begrepen dat Botteghin nu weer een aanbod heeft waar hij over na moet denken, dus het is ook niet zo dat het heel snel opgelost is. Met Leroy Fer wordt er ook gepuzzeld, hij wil graag in De Kuip blijven", weet de verslaggever van het Algemeen Dagblad. "Feyenoord heeft al die tijd wel gezegd dat het goed gaat komen met deze spelers, maar ja je kunt je inmiddels, na een week of zes tot acht, toch wel afvragen waarom het zo lang moet duren. Ergens moet je als club ook zeggen 'dit is het' en dan moet de speler ja of nee zeggen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›